További tartalmak
2017 Okt 12, 13:44    1984
Spotify Music 8.4.22 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ! A Spotify Android alapú...
Keresés

Opti Markt - A Prémium optika

2016 Ápr 15, 15:55    1664
Bemutatjuk oldalunk egyik megbízható partnerét az Opti Markt-ot!

Az Opti Markt az ország számos pontján, több száz négyzetméteren, több ezer optikai kerettel és napszemüveggel áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk, hogy a kimagasló választék, az általunk nyújtott szolgáltatások színvonala és termékeink minősége biztosítsa minden hozzánk forduló megelégedettségét.

Ma már a szemüveg divatcikk. Arcvonásunk, öltözetünk, egészen új és izgalmas értelmezést nyer egy jól megválasztott darabbal. Fontos azonban az esztétikának párosulni a hasznossággal is, mert a nem megfelelő látásélesség jelentős mértékben befolyásolja teljesítményünket akár a munkavégzés, akár a tanulás során.

Optimarkt diagnosztikai berendezés

Magasan képzett szakembereink, valamint világszínvonalú diagnosztikai berendezéseink révén körültekintő és minden részletre kiterjedő látásvizsgálat által biztosítjuk, hogy a kiválasztott szemüveg valóban nem csak szép és divatos, hanem eredeti szerepét betöltő is legyen. A látásvizsgálat minden üzletünkben előzetes bejelentkezést követően feltételmentes és ingyenes!

Optimarkt üzletünk 

Mivel a szemüveg divatcikk is, ezért lehetővé kívántuk tenni ajándékozását is. Azonban szemüveget ajándékozni nem egyszerű, hiszen a megfelelőnek tűnő terméket célszerű felpróbálni, szakemberrel beállíttatni. Erre is tekintettel üzleteinkben lehetőség van ajándékutalvány vásárlására. Így a megajándékozott személyesen tudja kiválasztani a neki leginkább tetsző modellt, amelyet a gyors és pontos kiszolgálás érdekében optikai műhelyünkben a legmodernebb csiszológépekkel rövid határidőn belül el is készítünk.

Kollégáink jelentős raktárkészletünknek köszönhetően, minden évben a legjelentősebb világmárkák aktuális évi optikai- és napszemüveg kollekcióját tudják bemutatni üzleteinkben.

Optimarkt üzletünk 

A választást segítendő könnyen áttekinthetővé tettük választékunkat, amelyben mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szemüveget. Legyen az akár világmárka, vagy úgynevezett „no name”. Számunkra az a fontos, hogy bármelyiket is választja ügyfelünk, az mindig a legújabb divatnak megfelelő és a legkedvezőbb áru legyen az egész országban.

Elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük: Risztov Évát, Berki Krisztián- tornászt, Dzsudzsák Balázst és Bayer Friderikát

Ne érje be kevesebbel, mint a határtalan látással az Ön egyéniségének megfelelően!

További információ, honlapunkon: www.optimarkt.hu

 
Ezt láttad már?
VLC for Android 2.0.6 Android alkalmazás letöltés ÚJ! VLC media player egy ingyenes és nyílt forráskódú...
LG G4 (H815) magyar nyelvű használati útmutató LG G4 (LG H815) okostelefon magyar nyelvű használati...
2018 Volkswagen Arteon R-Line HD háttérképek Full HD felbontású 2018 Volkswagen Arteon R-Line...
A tökéletes visszahívás technikája A tökéletes visszahívás technikája Ezzel a cikkel...
Fruit Ninja 2.3.4 letöltés Fruit Ninja 2.3.4 Android játék letöltés ÚJ!...