További tartalmak
2017 Okt 08, 17:14
Sztárban Sztár 2017.10.08. adás produkciói Lemaradtál róla? Ne búsulj, itt visszanézheted...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Teszt: Acer Aspire V17 Nitro Black Edition

2015 Május 02, 17:02   11 077
Leteszteltük a legújabb Acer Nitro Black Edition notebookotTeszt: Acer Aspire V17 Nitro Black Edition
(PcWorld)

Leteszteltük a legújabb Acer Nitro Black Edition notebookot, amely rengeteg kellemes meglepetést tartogatott számunkra. A gép elég nagy mérettel és a 25 mm-es vastagsággal rendelkezik, így azt ultrabooknak biztos, hogy nem nevezhetjük, de nem is arra lett tervezve, hogy a hónunk alá csapva rohangáljunk vele.

Ami a noti hardverét illeti: kapunk egy Core i7-4720HQ négymagos processzort, amelyben a Hyper-Threading technológia is aktív, így egyszerre akár nyolc programszállal is képes megbirkózni. Ezen felül 8 GB RAM (2×4 GB kiszerelésben), valamint egy 1 TB-os HDD-t (Western Digital) is megtalálható a motorházetető alatt.

Leteszteltük a legújabb Acer Nitro Black Edition notebookot

A 17,3”-os, IPS-es, full HD felbontású kijelző meghajtását a legújabb GeForce GTX 960M GPU-ra bízták, amely mellé 4 GB RAM-ot is szereltek.

Ez a GPU sajnos nem említhető egy lapon az asztali GTX 960-nal, de azért ahogy azt tesztjeink bebizonyították, mobil chip létére némi trükközéssel minden játékot képes játszható sebességgel megmozdítani a kijelző natív felbontásában.

A csatlakozókból elegendően sokat kapunk, így a DVD-RW meghajtó mellett, illetve a másik oldalon 2×USB 3.0 és 2×USB 2.0 csatlakozót, kártyaolvasót, headset csatlakozót, HDMI kimenetet és lenyitható LAN portot találunk.

A Wi-Fi vezérlő igen jó darab, az Intel legfejlettebb AC 7265-ös kártyája, így a hálózatra kapcsolódással nem lesz gondunk.

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Címke: Teszt Acer
Ezt láttad már?
Biblia-Felfedező 3.2.0 Android alkalmazás letöltés A magyar Biblia Felfedező Android alkalmazás azoknak készült,...
NBA2K18 HD letöltés Full HD felbontású NBA2K18 háttérképek. Ha...
Sony Xperia XZ Premium (G8141) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Sony Xperia XZ Premium (G8141) okostelefon magyar nyelvű...
A régi húszezresnek megvannak számlálva a napjai! A régi húszezresnek megvannak számlálva a napjai! Az...
Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) magyar nyelvű használati útmutató Samsung S6 (SM-G920F) okostelefon magyar nyelvű használati...