További tartalmak
2017 Aug 02, 18:54
Gmail 7.7.16 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés ÚJ! A Gmail egy egyszerűen...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Robbery Bob 1.14 letöltés

2017 Feb 12, 18:49    1618
Robbery Bob Android játék letöltés

Robbery Bob 1.14 Android játék letöltés ÚJ!

Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a Level Eight AB nevű fejlesztőcsapat, legkedveltebb játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

Robbery Bob, már nem mai darab, jó pár éve fellelhető már a Google Play Store-ban, mégis szerintem érdemes írni erről a játékról néhány mondatot és egy gyors bemutató videót hozzáfűzni.

Már megtalálható a Robbery Bob 2 is a Play Store-ban, de azt a részt már másik fejlesztő készítette, a címben szereplő játék jelen pillanatban több, mint 10 milliós letöltéssel büszkélkedhet!

A poénokkal fűszerezett játékban főhősünk egy piti bűnöző, aki épp most szökött meg a börtönből és mivel nem talál rendes munkát, továbbra is rablásokból tartja el magát.

Bobnak van egy "főnöke", aki mondja meg melyik házból, milyen értéktárgyakat, ékszereket és mennyi pénzt kell lenyúlnia.

A játék végig felülnézetes, irányítása egyszerű, könnyen elsajátítható. A feladatok során a rabolt pénzből tudjuk fejleszteni képességünket, amelynek hatására egy profibbak lehetünk.

Ahogyan haladunk előrébb a játékban, úgy nehezedik természetesen a mi dolgunk is. Legelőször - ahogyan a videóban is lehet látni - egy olyan házat rabolunk ki, ahol épp nincsen senki. Aztán következő alkalommal a nagyi őrzi a házat, aki - ha nem vagyunk elég ügyesek és észrevesz bennünket, akkor bizony elkalapál bennünket sodrófájával.

A játék könnyed, izgalmas, vicces, unaloműzésre kiváló és könnyen függőséget is okozhat. Bátran ajánlom mindenki figyelmébe, legalább egy gyors kipróbálás erejéig!

Ha kíváncsi vagy mi történik akkor, ha valami balul sül el a rablás során, nézd meg a lenti videónkat.

Ne feledd, ha reklámmentességet akarsz a játék közben, kapcsold ki a Wifit vagy a Mobilneted!

Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a játékról készült videónak!

 
Robbery Bob APK letöltés
 

Saját gyártású videónk a játékról:


Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 10.000.000 - 50.000.000 telepítés
Méret / OS: 78.6 MB / Android 4.1 vagy újabb

 
Ezt láttad már?
Sony Xperia T2 Ultra (D5303/D5306) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a...
Google Play Áruház (Play Store) 7.8.15 letöltés Google Play Áruház (Play Store) 7.8.15 Android mobil...
Samsung Galaxy J7 (2016) (SM-J710FN) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy J7 (2016) (SM-J710FN) okostelefon magyar...
Google Sheets 1.6.192 (magyar) Letöltés Google Sheets 1.6.192 (magyar) Android alkalmazás...
Samsung UE49K5500 magyar nyelvű használati útmutató Samsung UE49K5500 Smart TV magyar nyelvű használati...