További tartalmak
2017 Aug 07, 11:20
Facebook 135.0 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ! Az okostelefonra és...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

City Racing 3D Lite 1.7.130 letöltés

2017 Jan 25, 09:18    1497
City Racing 3D Lite Android játék letöltés

City Racing 3D Lite 1.7.130 Android játék letöltés ÚJ!

Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a 3DGames nevű fejlesztőcsapat legújabb, autóversenyzős játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

A játékban beléphetsz az árkád stílusú autóversenyzés világába, ahol mint mindenki a való életben a nulláról indíthatod el versenyzős karriered. Megjegyzem, ahhoz képest, hogy kezdőként indulsz el, igen izmos verdát tolnak alád.

A karrier építés előtt egy betanulós kört kell menned, ahol elsajátíthatod az irányítás és versenyzés minden csínját-bínját.

Amikor ezzel végeztél a garázsba kerülsz, amelynek közepén ott figyel a kocsid.

Ahogy azt már megszoktuk ilyen stílusú játékoknál, szabadon variálhatod vagy tuningolhatod a verdád, amire szükséged is lesz, ahogy lépsz majd szintről szintre, ha első szeretnél lenni.

Természetesen a lehetőséged van régi járgányod lecserélésére is, de ahhoz jó sok versenyt kell megnyerned. A lenti videóban az összes elérhető sportkocsit is megnézheted, amelyből választhatsz a játék közben.

A verseny helyszínei mindig más és más, például van olyan, hogy Londonban a nagy forgalomban kell kerülgetned az előtted lévő gépjárműveket, buszokat vagy, ha sávot váltasz előzés céljából a veled szembe jövő kocsikat, annak érdekében, hogy te legyél a bajnok.

Ami a City Racing 3D grafikáját és a játszhatóságát illeti, az szinte tökéletes! A játék pörgős az irányítás nagyon jó és a hangulata pedig fenomenális!

Ami nagyon pozitív, hogy akár menet közben is kiválaszthatod, hogy a képernyő érintésével vagy a telefon elforgatásával szeretnéd a kocsidat irányítani.

 
City Racing 3D Lite APK letöltés
 

Videó a játékról:


Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 1.000.000 - 5.000.000 telepítés
Méret / OS: 30.5 MB / Android 2.3 vagy újabb

 
Ezt láttad már?
LG V10 (LGH960A) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók...
NBA Live Mobile 16 1.0.6 Android játék letöltés NBA Live Mobile 16 1.0.6 Android játék...
Google Chrome 41.0 64-Bit (magyar) letöltés Google Chrome 41.0 64-bit (magyar) A Google Chrome...
Samsung Galaxy A5 (SM-A500FU) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy A5 (SM-A500FU) okostelefon magyar nyelvű...
Mozilla Firefox 36.0 (magyar) letöltés Mozilla Firefox 36.0 Win/Mac/Linux (magyar) A Mozilla...