További tartalmak
2017 Jún 08, 07:00
Full HD felbontású 2017 Suzuki Swift háttérképek. Ha kedveled a legújabb...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Opti Markt - A Prémium optika

2016 Ápr 15, 15:55
Bemutatjuk oldalunk egyik megbízható partnerét az Opti Markt-ot!

Az Opti Markt az ország számos pontján, több száz négyzetméteren, több ezer optikai kerettel és napszemüveggel áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk, hogy a kimagasló választék, az általunk nyújtott szolgáltatások színvonala és termékeink minősége biztosítsa minden hozzánk forduló megelégedettségét.

Ma már a szemüveg divatcikk. Arcvonásunk, öltözetünk, egészen új és izgalmas értelmezést nyer egy jól megválasztott darabbal. Fontos azonban az esztétikának párosulni a hasznossággal is, mert a nem megfelelő látásélesség jelentős mértékben befolyásolja teljesítményünket akár a munkavégzés, akár a tanulás során.

Optimarkt diagnosztikai berendezés

Magasan képzett szakembereink, valamint világszínvonalú diagnosztikai berendezéseink révén körültekintő és minden részletre kiterjedő látásvizsgálat által biztosítjuk, hogy a kiválasztott szemüveg valóban nem csak szép és divatos, hanem eredeti szerepét betöltő is legyen. A látásvizsgálat minden üzletünkben előzetes bejelentkezést követően feltételmentes és ingyenes!

Optimarkt üzletünk 

Mivel a szemüveg divatcikk is, ezért lehetővé kívántuk tenni ajándékozását is. Azonban szemüveget ajándékozni nem egyszerű, hiszen a megfelelőnek tűnő terméket célszerű felpróbálni, szakemberrel beállíttatni. Erre is tekintettel üzleteinkben lehetőség van ajándékutalvány vásárlására. Így a megajándékozott személyesen tudja kiválasztani a neki leginkább tetsző modellt, amelyet a gyors és pontos kiszolgálás érdekében optikai műhelyünkben a legmodernebb csiszológépekkel rövid határidőn belül el is készítünk.

Kollégáink jelentős raktárkészletünknek köszönhetően, minden évben a legjelentősebb világmárkák aktuális évi optikai- és napszemüveg kollekcióját tudják bemutatni üzleteinkben.

Optimarkt üzletünk 

A választást segítendő könnyen áttekinthetővé tettük választékunkat, amelyben mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szemüveget. Legyen az akár világmárka, vagy úgynevezett „no name”. Számunkra az a fontos, hogy bármelyiket is választja ügyfelünk, az mindig a legújabb divatnak megfelelő és a legkedvezőbb áru legyen az egész országban.

Elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük: Risztov Évát, Berki Krisztián- tornászt, Dzsudzsák Balázst és Bayer Friderikát

Ne érje be kevesebbel, mint a határtalan látással az Ön egyéniségének megfelelően!

További információ, honlapunkon: www.optimarkt.hu

 
Ezt láttad már?
A Microsoft is beszáll a Cyanogen Android ROM fejlesztésébe (PcFórum) A Microsoft mintegy 70 millió dollárt (kb....
Mozilla Firefox 39.0.3 (magyar) letöltés Mozilla Firefox 39.0.3 (magyar) A Mozilla Firefox az egyik...
Samsung Galaxy Gear S (SM-R750) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Gear S (SM-R750) okosóra magyar nyelvű...
Avira Free Antivirus 2017 Edition letöltés Avira Free Antivirus 2017 Edition letöltés ÚJ! Az...
Facebook Lite 4.0.0.2.0 letöltés Facebook Lite 4.0.0.2.0 Android alkalmazás letöltés...