További tartalmak

2024 Már 18, 17:30
Youtube 19.02.38 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés ÚJ! Szeretnél utazás közben...
Keresés
Korábbi cikkek
Március 2024 (36)
Február 2024 (26)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)
November 2023 (29)
Október 2023 (30)

Abbyy FineReader 14 Professional (magyar) letöltés

2017 Okt 31, 15:53    17 179

Abby Finereader letöltés

Abbyy FineReader 14 Professional (magyar)


Az ABBYY FineReader nem más, mint egy optikai szövegfelismerő szoftver, amely képes a papír alapú dokumentumokat, vagy PDF-dokumentumokat és képfájlokat (köztük digitális fényképeket) átalakítani szerkeszthető formátumokba.

Az ABBYY FineReaderben használt OCR-technológia gyorsan és pontosan ismeri fel, és őrzi meg bármely dokumentum eredeti formázását.

Az ABBYY alkalmazkodó dokumentum-felismerési technológia segítségével egyszerre egy oldal helyett teljes egészében tud elemezni és feldolgozni dokumentumokat. Ez a megoldás megőrzi a forrásdokumentum szerkezetét, többek közt a formázást, a linkeket (URL), az e-mail címeket, a fejléceket és a lábléceket, a képek és a táblázatok címeit, az oldalszámokat és a lábjegyzeteket is.

  • Az ABBYY FineReader nagyrészt mentes a nyomtatási hibáktól, és gyakorlatilag bármilyen betűtípussal nyomtatott szövegeket fel tud ismerni. Továbbá képes felismerni hagyományos fényképezőgéppel vagy mobiltelóval készített szövegfotókat is.
  • Az ABBYY FineReader az általa támogatott 190 nyelv bármelyikén vagy azok kombinációjában írott szövegeket is feltud ismerni és képes automatikusan beazonosítani egy dokumentum nyelvét.
  • Az ABBYY FineReader beépített szövegszerkesztővel is rendelkezik, melyben lehetőséged van a felismert szövegek eredeti képeikkel való összehasonlításra, és bármely szükséges módosítás megtételére.
  • Különösen jól jön, ha egy mástól kapott nyomtatott dokumentumba szeretnénk belejavítani vagy módosítani azon. Ez esetben a módszer egyszerű: csak beolvastatjuk és felismertetjük az Abbyy FineReader-el a papír alapú dokumentumot, majd a szoftver szerkesztőfelületén keresztül módosítunk azon és a végén pedig kinyomtatjuk a már módosított dokumentumot, ezzel megspórolva azt, hogy kézzel kelljen begépelned egy vagy akár több 100 oldalnyi szöveget.
  • Az ABBYY FineReader képes beintegrálni magát a Microsoft Office-alkalmazásokba és a Windows Intézőbe is, így közvetlenül a Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel programból, vagy egy számítógépen tárolt fájlra egyszerűen jobb kattintással elindíthatjuk a dokumentum beolvasását és felismertetését.
  • Az ABBYY FineReader a papírdokumentumokat vagy a beolvasott PDF-eket kereshető PDF- és PDF/A-dokumentummá is tudja áttudja alakítani.

A szoftver tartalmaz egy extra összetevőt is ami az ABBYY Screenshot Reader, amely egy könnyen használható program, ami képes teljes ablakokról vagy kijelölt területekről képernyőfelvételeket készíteni, és felismeri a rajtuk lévő szövegeket.

Abby Finereader letöltés

Szoftver Információ

Fejlesztő...... Abbyy.com
Fájlméret..... 407.8 MB 
Liszensz....... Trial  
Windows...... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>

 
Ezt láttad már?
Traffi Hunter 1.6.2 Android mobil alkalmazás letöltés A Traffi Hunter egy rendkívül sok funkcióval ellátott, magyar nyelvű,...
Online
Polar Vantage V2 magyar nyelvű használati útmutató Polar Vantage V2 okosóra magyar nyelvű kezelési útmutató...
Online
Google Chrome 63.0 64-Bit (magyar) letöltés Google Chrome 63.0 64-Bit (magyar) A Google Chrome egy...
Online
Google Play Áruház (Play Store) 37.3.29 letöltés Google Play Áruház (Play Store) 37.3.29 Android mobil...
Online
Huawei Band 4 Pro (TER-B69) magyar nyelvű használati útmutató Huawei Band 4 Pro (TER-B69) aktivitásmérő magyar nyelvű...