További tartalmak
2017 Ápr 19, 13:24
Full HD felbontású 2017 Honda Civic Type R háttérképek. Ha kedveled a...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Vigyázz, mert könnyen vírust kaphatsz, ha ezt az e-mailt megnyitod!

2015 Aug 03, 14:23
Vigyázz, mert könnyen vírust kaphatsz, ha ezt az e-mailt megnyitod!
(PcWorld)

Felszeretném hívni a figyelmed arra, hogy ha egy olyan e-mailt kapnál, amely ingyenes frissítést kínálna a Windows 10-re, akkor azt azonnal töröld le. Ellenkező esetben egy olyan zsaroló vírus kerülhet a gépedre, amely képes lezárolni a számítógépedet, így gyakorlatilag lebénítja azt.

Ennek a zárolásnak feloldásához súlyos tízezreket kell utalni a hackernek. A Microsoft tájékoztatása szerint a frissítés csak azok kapják meg, akik korábban jelezték erre igényüket, és amely nem e-mail formájában fog megérkezni.

Felszeretném hívni a figyelmed arra, hogy ha egy olyan e-mailt kapnál, amely ingyenes frissítést kínálna a Windows 10-re, akkor azt azonnal töröld le. Ellenkező esetben egy olyan zsaroló vírus kerülhet a gépedre, amely képes lezárolni a számítógépedet, így gyakorlatilag lebénítja azt. Ennek a zárolásnak feloldásához súlyos tízezreket kell utalni a hackernek.

A Microsoft tájékoztatása szerint a frissítés csak azok kapják meg, akik korábban jelezték erre igényüket, és amely nem e-mail formájában fog megérkezni.

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Ezt láttad már?
Advanced Task Manager 3.02 (magyar) Android alkalmazás Az Advanced Task Manager a legjobb program arra, hogy lelődd a...
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (SM-T530) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (SM-T530) tablet, magyar nyelvű...
LG L Fino (D920N) magyar nyelvű használati útmutató letöltés LG L Fino (D920N) okostelefon magyar nyelvű használati...
Ezért ne vegyél olcsó videókártyát Ezért ne vegyél olcsó videókártyát (PcWorld)...
Waterfox 47.0 64-Bit (magyar) letöltés Waterfox 47.0 64-Bit (magyar) A Waterfox az egyik...