További tartalmak
2017 Már 13, 11:45
Full HD felbontású Ghost Recon: Wildlands háttérképek. Ha még csak a...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Vigyázz, mert könnyen vírust kaphatsz, ha ezt az e-mailt megnyitod!

2015 Aug 03, 14:23
Vigyázz, mert könnyen vírust kaphatsz, ha ezt az e-mailt megnyitod!
(PcWorld)

Felszeretném hívni a figyelmed arra, hogy ha egy olyan e-mailt kapnál, amely ingyenes frissítést kínálna a Windows 10-re, akkor azt azonnal töröld le. Ellenkező esetben egy olyan zsaroló vírus kerülhet a gépedre, amely képes lezárolni a számítógépedet, így gyakorlatilag lebénítja azt.

Ennek a zárolásnak feloldásához súlyos tízezreket kell utalni a hackernek. A Microsoft tájékoztatása szerint a frissítés csak azok kapják meg, akik korábban jelezték erre igényüket, és amely nem e-mail formájában fog megérkezni.

Felszeretném hívni a figyelmed arra, hogy ha egy olyan e-mailt kapnál, amely ingyenes frissítést kínálna a Windows 10-re, akkor azt azonnal töröld le. Ellenkező esetben egy olyan zsaroló vírus kerülhet a gépedre, amely képes lezárolni a számítógépedet, így gyakorlatilag lebénítja azt. Ennek a zárolásnak feloldásához súlyos tízezreket kell utalni a hackernek.

A Microsoft tájékoztatása szerint a frissítés csak azok kapják meg, akik korábban jelezték erre igényüket, és amely nem e-mail formájában fog megérkezni.

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Ezt láttad már?
SwiftKey Keyboard 5.3.4 (magyar) Android alkalmazás letöltés Okosítsd fel okostelefonod vagy tableted...
1Tap Cleaner v2.53 (magyar) letöltés 1Tap Cleaner 2.53 (magyar) Android alkalmazás Az 1Tap...
Opera 36.0 (magyar) letöltés Opera 36.0 (magyar) letöltés Megjelent a...
Sony Xperia Z3+ / Z3+ Dual (E6553) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Sony Xperia Z3+ / Z3+ Dual (E6553) okostelefon magyar...
Chrome 56.0 Android letöltés Chrome 56.0 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ! Az...