További tartalmak
2017 Jan 10, 15:26
Alcatel POP 4S (5095Y/5095K) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató...
Keresés
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Vigyázz, mert könnyen vírust kaphatsz, ha ezt az e-mailt megnyitod!

2015 Aug 03, 14:23
Vigyázz, mert könnyen vírust kaphatsz, ha ezt az e-mailt megnyitod!
(PcWorld)

Felszeretném hívni a figyelmed arra, hogy ha egy olyan e-mailt kapnál, amely ingyenes frissítést kínálna a Windows 10-re, akkor azt azonnal töröld le. Ellenkező esetben egy olyan zsaroló vírus kerülhet a gépedre, amely képes lezárolni a számítógépedet, így gyakorlatilag lebénítja azt.

Ennek a zárolásnak feloldásához súlyos tízezreket kell utalni a hackernek. A Microsoft tájékoztatása szerint a frissítés csak azok kapják meg, akik korábban jelezték erre igényüket, és amely nem e-mail formájában fog megérkezni.

Felszeretném hívni a figyelmed arra, hogy ha egy olyan e-mailt kapnál, amely ingyenes frissítést kínálna a Windows 10-re, akkor azt azonnal töröld le. Ellenkező esetben egy olyan zsaroló vírus kerülhet a gépedre, amely képes lezárolni a számítógépedet, így gyakorlatilag lebénítja azt. Ennek a zárolásnak feloldásához súlyos tízezreket kell utalni a hackernek.

A Microsoft tájékoztatása szerint a frissítés csak azok kapják meg, akik korábban jelezték erre igényüket, és amely nem e-mail formájában fog megérkezni.

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Ezt láttad már?
2016 Júl 04, 12:44    0 hozzászólás
Sony Xperia E5 (F3311/F3313) okostelefon magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt...