További tartalmak
2017 Aug 05, 08:30
Twitter 7.7.0 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés ÚJ! Megjelent a világ...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Teszt: Acer Aspire V17 Nitro Black Edition

2015 Május 02, 17:02    11 012
Leteszteltük a legújabb Acer Nitro Black Edition notebookotTeszt: Acer Aspire V17 Nitro Black Edition
(PcWorld)

Leteszteltük a legújabb Acer Nitro Black Edition notebookot, amely rengeteg kellemes meglepetést tartogatott számunkra. A gép elég nagy mérettel és a 25 mm-es vastagsággal rendelkezik, így azt ultrabooknak biztos, hogy nem nevezhetjük, de nem is arra lett tervezve, hogy a hónunk alá csapva rohangáljunk vele.

Ami a noti hardverét illeti: kapunk egy Core i7-4720HQ négymagos processzort, amelyben a Hyper-Threading technológia is aktív, így egyszerre akár nyolc programszállal is képes megbirkózni. Ezen felül 8 GB RAM (2×4 GB kiszerelésben), valamint egy 1 TB-os HDD-t (Western Digital) is megtalálható a motorházetető alatt.

Leteszteltük a legújabb Acer Nitro Black Edition notebookot

A 17,3”-os, IPS-es, full HD felbontású kijelző meghajtását a legújabb GeForce GTX 960M GPU-ra bízták, amely mellé 4 GB RAM-ot is szereltek.

Ez a GPU sajnos nem említhető egy lapon az asztali GTX 960-nal, de azért ahogy azt tesztjeink bebizonyították, mobil chip létére némi trükközéssel minden játékot képes játszható sebességgel megmozdítani a kijelző natív felbontásában.

A csatlakozókból elegendően sokat kapunk, így a DVD-RW meghajtó mellett, illetve a másik oldalon 2×USB 3.0 és 2×USB 2.0 csatlakozót, kártyaolvasót, headset csatlakozót, HDMI kimenetet és lenyitható LAN portot találunk.

A Wi-Fi vezérlő igen jó darab, az Intel legfejlettebb AC 7265-ös kártyája, így a hálózatra kapcsolódással nem lesz gondunk.

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Címke: Teszt Acer
Ezt láttad már?
Gmail 5.5.1 Android alkalmazás (magyar) letöltés A Gmail egy egyszerűen használható android alkalmazás, amelynek...
Google Translate 4.0 (magyar) letöltés Google Translate 4.0 (magyar) Android alkalmazás...
Google Chrome 28.0 (magyar) Google Chrome 28.0 (magyar) A Google Chrome egy olyan...
Samsung Galaxy Grand Neo Plus (SM-I9060I/DS) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Grand Neo Plus (SM-I9060I/DS) okostelefon...
Gmail 7.1.29 (magyar) letöltés Gmail 7.1.29 Android mobil alkalmazás (magyar)...