További tartalmak
2017 Jan 10, 10:04
Samsung UE50KU6000 Smart TV magyar nyelvű használati útmutató letöltés. A Samsung...
Keresés
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Figyelem! Most könnyen ellophatják féltve őrzött adataid, ha Windowst használsz.

2015 Ápr 15, 10:15
Figyelem! Most könnyen ellophatják féltve őrzött adataid, ha Windowst használsz + Letöltés.
(Hvg.hu)
Olyan sebezhetőségre hívták fel a figyelmünket, amit már egyszer 1997-ben felfedeztek, azonban mind eddig nem tulajdonítottak túlzott jelentőséget neki, mert azt gondolták, hogy ez csak az Internet Explorert érinti, de tévedtek! Ezt a sebezhetőségét kihasználva a támadó (aki lehet, hogy ugyanazon a wifi hálózaton van mint te) megtévesztheti a számítógépeden futó programot, ennek köszönhetően az éppen futó...

Windows sebezhetőség

Figyelem! Most könnyen ellophatják féltve őrzött adataid, ha Windowst használsz + Letöltés.

(Hvg.hu)

Olyan sebezhetőségre hívták fel a figyelmünket, amit már egyszer 1997-ben felfedeztek, azonban mind eddig nem tulajdonítottak túlzott jelentőséget neki, mert azt gondolták, hogy ez csak az Internet Explorert érinti, de tévedtek! Ezt a sebezhetőségét kihasználva a támadó (aki lehet, hogy ugyanazon a wifi hálózaton van mint te) megtévesztheti a számítógépeden futó programot, ennek köszönhetően az éppen futó szoftver úgy érzékeli, hogy a géped az igazi központi szerverrel kommunikál, de valójában a támadó gépével lép kapcsolatba.

Ezzel a módszerrel, könnyűszerrel juthat hozzá a felhasználónevedhez és jelszavadhoz, így szinte nyitott könyvvé válhat a hacker előtt a számítógéped.

A szakemberek szerint az alábbi szoftvereken keresztül tudnak támadást indítani ellenünk: Adobe Reader, Apple QuickTime, Apple Software Update, Internet Explorer, Windows Media Player, Excel 2010, Microsoft Baseline Security Analyzer, Norton Security Scan, AVG Free, BitDefender Free, Comodo Antivirus, .NET Reflector, Maltego CE, Box Sync, TeamViewer, Github for Windows, PyCharm, IntelliJ IDEA, PHP Storm, JDK 8u31 telepítője. A hiba jelenleg minden Windows verzióban megtalálható még a Microsoft Windows 10-ben is!

Lehet most te is azon gondolkodsz, hogyan tudnád magad megvédi a gépedet ettől a sebezhetőségtől. Mielőtt nekiállnál keresgélni megoldást erre a problémára ne tedd, mert megtaláltad!

A megoldás egy megbízható tűzfal, amiről minden szükséges információt megtalálsz és le is tölthetsz az alábbi linken: http://www.ujletoltes.hu/1411-eset-smart-security-80-magyar-letoltes.html

Tovább a teljes cikkhez ...

Letöltés >>

 
Ezt láttad már?
2015 Már 07, 19:24    0 hozzászólás
Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530FZ) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt...