További tartalmak
2017 Feb 12, 19:10
Samsung Galaxy J7 (2016) (SM-J710FN) okostelefon magyar nyelvű kezelési útmutató...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Vajon meddig bírja egy pendrive?

2015 Ápr 09, 12:39
Vajon meddig bírja egy pendrive?Vajon meddig bírja egy pendrive?
(PcWorld)
A tapasztalat szerint, sajnos ezek az adattárolók is hamar bedobják a törcsit. Amíg régen nagy slágernek számítottak az újra írható CD lemezek, mára azok szerepét átvették a pendrive-ok. Sok esetben ezen tároljuk kedvenc fotóinkat, videóinkat vagy zenéinket, amit előszeretettel adunk át rokonainknak vagy barátinknak. Persze mindig megígérjük...

Vajon meddig bírja egy pendrive?

Vajon meddig bírja egy pendrive?

(PcWorld)

A tapasztalat szerint, sajnos ezek az adattárolók is hamar bedobják a törcsit. Amíg régen nagy slágernek számítottak az újra írható CD lemezek, mára azok szerepét átvették a pendrive-ok. Sok esetben ezen tároljuk kedvenc fotóinkat, videóinkat vagy zenéinket, amit előszeretettel adunk át rokonainknak vagy barátinknak.

Persze mindig megígérjük magunknak, hogy készíteni fogunk ezekről mentéseket, de valahogy nem mindig sikerül ezt végrehajtanunk, ezért különösen érzékenyen érint bennünket, ha egyszer csak megadja magát a pendrive és ezzel az összes azon tárolt fájljaink elérhetetlenné válnak.

Vajon meddig él egy pendrive?

Ezek az adattároló eszközök nagyon hasonlítanak az SSD meghajtókhoz, így ezekre is az a jellemző, hogy csak egy bizonyos mennyiségű írási ciklust bírnak ki, mielőtt végképp megadják magukat. Ez a szám körülbelül 3000 és 5000 között mozog.

Ami a megbízhatóságot illeti, az SSD meghajtóhoz viszonyítva, jócskán alul marad. A pendrive életét nagyban befolyásolja az is, hogy milyen környezeti hatás éri tároláskor vagy akár használat közben.

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Címke: Okosságok
Ezt láttad már?
Itt az előfizetéses YouTube (PcWorld) Pár napon belül elindul a YouTube előfizetéses verziója. Az először az...
TV2 Live 1.1.7 letöltés TV2 Live 1.1.7 Android alkalmazás letöltés A TV2...
Új embertípus a csúcstechnológiának köszönhetően Új embertípus a csúcstechnológiának köszönhetően ...
Angol Szótanító 3.9.1 (magyar) letöltés Angol Szótanító 3.9.1 (magyar) Android alkalmazás...
Samsung Galaxy Ace 4 (SM-G357FZ) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Ace IV (SM-G357FZ) okostelefon magyar...