További tartalmak
2017 Aug 06, 18:06
VLC Media Player 2.2.6 letöltés ÚJ! VLC Media Player egy ingyenes és nyílt...
Keresés
Online Tv
Online TV
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Vajon meddig bírja egy pendrive?

2015 Ápr 09, 12:39    11 077
Vajon meddig bírja egy pendrive?Vajon meddig bírja egy pendrive?
(PcWorld)
A tapasztalat szerint, sajnos ezek az adattárolók is hamar bedobják a törcsit. Amíg régen nagy slágernek számítottak az újra írható CD lemezek, mára azok szerepét átvették a pendrive-ok. Sok esetben ezen tároljuk kedvenc fotóinkat, videóinkat vagy zenéinket, amit előszeretettel adunk át rokonainknak vagy barátinknak. Persze mindig megígérjük...

Vajon meddig bírja egy pendrive?

Vajon meddig bírja egy pendrive?

(PcWorld)

A tapasztalat szerint, sajnos ezek az adattárolók is hamar bedobják a törcsit. Amíg régen nagy slágernek számítottak az újra írható CD lemezek, mára azok szerepét átvették a pendrive-ok. Sok esetben ezen tároljuk kedvenc fotóinkat, videóinkat vagy zenéinket, amit előszeretettel adunk át rokonainknak vagy barátinknak.

Persze mindig megígérjük magunknak, hogy készíteni fogunk ezekről mentéseket, de valahogy nem mindig sikerül ezt végrehajtanunk, ezért különösen érzékenyen érint bennünket, ha egyszer csak megadja magát a pendrive és ezzel az összes azon tárolt fájljaink elérhetetlenné válnak.

Vajon meddig él egy pendrive?

Ezek az adattároló eszközök nagyon hasonlítanak az SSD meghajtókhoz, így ezekre is az a jellemző, hogy csak egy bizonyos mennyiségű írási ciklust bírnak ki, mielőtt végképp megadják magukat. Ez a szám körülbelül 3000 és 5000 között mozog.

Ami a megbízhatóságot illeti, az SSD meghajtóhoz viszonyítva, jócskán alul marad. A pendrive életét nagyban befolyásolja az is, hogy milyen környezeti hatás éri tároláskor vagy akár használat közben.

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Címke: Okosságok
Ezt láttad már?
Életmentő ötlettel állt elő a Volvo! (ItMozaik) Ha elkezdik nagy tételben gyártani ezt a forradalmi újdonságot,...
Pou 1.2.15 letöltés Androidra Pou 1.2.15 Android játék Fogadd örökbe és,...
Vodafone Smart Prime 7 (VFD-600) magyar nyelvű használati útmutató Vodafone Smart Prime 7 (VFD-600) okostelefon magyar nyelvű...
Pou 1.3.27 letöltés Androidra (magyar) Pou 1.3.27 (magyar) Android játék Fogadd örökbe...
Google Docs 1.6.442 (magyar) letöltés Google Docs 1.6.442 (magyar) Android alkalmazás...