További tartalmak
Keresés
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Így szabadíts fel még több helyet a háttértárolódon

2015 Ápr 01, 19:08
Így szabadíts fel még több helyet a háttértárolódonÍgy szabadíts fel még több helyet a háttértárolódon
(PcWorld)
Ebben a cikkben bemutatjuk neked azokat a szoftvereket, amelyekkel könnyen és gyorsan eltávolíthatod a számítógépeden meglapuló duplikált és felesleges fájlokat, amellyel rengeteg helyet szabadíthatsz fel a háttértárolódon. Több év használat után mindenki azzal szembesül, hogy a szabad hely a merevlemezén egyre kevesebb és nem értjük...

Így szabadíts fel még több helyet a háttértárolódon

Így szabadíts fel még több helyet a háttértárolódon

(PcWorld)

Ebben a cikkben bemutatjuk neked azokat a szoftvereket, amelyekkel könnyen és gyorsan eltávolíthatod a számítógépeden meglapuló duplikált és felesleges fájlokat, amellyel rengeteg helyet szabadíthatsz fel a háttértárolódon. Több év használat után mindenki azzal szembesül, hogy a szabad hely a merevlemezén egyre kevesebb és nem értjük miért.

Ennek egyik oka az internetről letöltött képek és egyéb tartalmak, amiknek letöltéséhez nem kell mást csinálni, csak híreket olvasni, böngészgetni, keresgélni az interneten. Ezeket a felesleges fájlokat a böngésző beállításinál kell keresni és törölni.

Pl. Internet Explorer esetében: Beállítások >> Internet beállítások >> Böngésző előzmények szöveg alatt a „Törlés” gombra kattintva lehet megszabadulni ezektől a fájloktól.

A felesleges fájlok keletkezésének másik forrása a szoftverek feltelepítésekor és eltávolításakor keletkezik, amelyek helye az alábbi könyvtárban található: C:\users\bejelentkező neved\AppData\Local\Temp\ Ebben a mappában minden letörölhetsz, amit csak enged a Windows.

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Címke: Okosságok
Ezt láttad már?
2015 Jan 08, 15:19    0 hozzászólás
Google Chrome 39.0 (magyar) A Google Chrome egy olyan böngésző, amely a minimalista felületet, kifinomult technológiával...