További tartalmak
2017 Jan 10, 15:26
Alcatel POP 4S (5095Y/5095K) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató...
Keresés
Napi hány órát töltesz az okostelefonoddal?

Így növeld az androidos okostelód üzemidejét - harmadik rész

2015 Már 21, 13:07
Így növeld az androidos okostelód üzemidejét - harmadik rész
(PcWorld)
Mindenki számára világos, hogy az okostelefonok leggyengébb pontja az az üzemidő. Ennek legjobb kihasználása érdekében újabb tippeket osztunk meg veled! Ne feledkezz meg a fényerőről. Azt jó ha tudod, hogy az okostelefon legnagyobb energia zabálója nem a telefonálás, nem is az SMS küldés, hanem a kijelző. Ezért nagyon fontos odafigyelni...

Okosságok

Így növeld az androidos okostelód üzemidejét - harmadik rész

(PcWorld)

Mindenki számára világos, hogy az okostelefonok leggyengébb pontja az az üzemidő. Ennek legjobb kihasználása érdekében újabb tippeket osztunk meg veled!

Ne feledkezz meg a fényerőről:

Azt jó ha tudod, hogy az okostelefon legnagyobb energia zabálója nem a telefonálás, nem is az SMS küldés, hanem a kijelző. Ezért nagyon fontos odafigyelni arra, hogy milyen fényerőt fokozat van beállítva kedvenc mobilodon. A teljes fényerőt csak akkor ajánlom, ha tűző napon kell valamit megnézned, egyéb esetben bőven elég a fényerő csúszkáját 50 %-os pozicióba állítani. Az én telóm fényereje 35%-ra van beállítva és tökéletes a mindennapi használatra.

Ha nincs időd ezzel bíbelődni, akkor javaslom, hogy engedélyezd az automatikus fényerő szabályozást, így mindig az éppen aktuális fényviszonyokhoz lesz igazítva a kijelződ fényereje.

Ha már a kijelzőnél tartunk, azzal is spórolhatunk a fogyasztáson, ha rövidebb időre állítjuk be a képernyő kikapcsolásának idejét, így ha mondjuk volt egy nem fogadott hívásunk akkor nem fog több percen keresztül világítani feleslegesen a kijelzőnk...

Tovább a teljes cikkhez ...

 
Címke: Okosságok
Ezt láttad már?
2015 Aug 08, 12:02    0 hozzászólás
Szókereső 1.4.3 (magyar) Android játék letöltés ÚJ! A szókereső nem más, mint egy magyar nyelvű szókirakós...